De Hooischuur

30

 m2

Oppervlakte

20

Staande receptie

Vergaderruimte

12

 persoon

Bent u opzoek naar een plek waar u met uw team rustig kan vergaderen in een omgeving en setting waarbij u onthaast wordt?

Kom eens kijken op de Leijlinden, net buiten het centrum van Soest. De Leijlinden is een aantrekkelijke vergader locatie voor teams tot 30 personen. Er is ruime parkeer gelegenheid aanwezig.

De warme en koude catering of lunch service wordt altijd tot in de puntjes verzorgt. Alles wordt door Sofi en Paul precies `o aangekleed en ingericht als dat de wnesen zijn. 

De ambiance van De Leijlinden is de uitraling van een warme moderne boerderij. Smaakvol ingericht en voorzien van alle nodige faciliteiten zoals ook een eigen keuken en bar zorgen ervoor dat de meest uiteenlopende vergaderingen hier gehouden kunnen worden.

De Leijlinden ligt net buiten het centrum van Soest en is ideaal als vergader ruimet voor bedrijven uit Amersfoort en omgeving. Het is makkelijk te vinden en aan te rijden.

Voorzieningen en faciliteiten

  • 15 stoelen
  • 2 vierkante tafel
  • Toilet ruimte
  • Beamer
€ 
250
,-

per dag

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Reacties van bezoekers

Lees hieronder hoe andere bezoekers onze locatie hebben ervaren. Wij hopen u te mogen verwelkomen en net zo een aangenaam verblijf te mogen verzorgen!

Top locatie, zeker ook voor vergaderingen!Like

Eveline Korrel

Uitstekende locatie voor een voortreffelijke (bedrijfs)bbq. Heerlijk en gezellig, informeel.

Wendy Deitch

Mooie locatie heerlijk eten

Pieter Rob 

Echt een heel mooi plekje om te zijn. Van binnen is het sfeervol. De catering is uitstekend. Je kunt de hele dag koffie en cappuccino krijgen van vers gemalen bonen. Ook is er de mogelijkheid voor een heerlijke kop thee. Lunch is voortreffelijk. Heerlijke zelfgemaakte soep. Uitstekend belegde broodjes. Vers fruit. Wat wil je nog meer.

Leender de Bruijn

Kies je locatie

We hebben 3 mooie locaties in de aanbieding voor u:

Zoekt u een vergaderlocatie in Soest?
Bel ons 06 - 2900 4385

Vergaderen in Soest en omgeving op een heerlijke en rustieke plek. Welkom bij Sofi catering / De Leilinden.

Contact

Peter van den Breemerweg 23
3768 MP Soest

033-4330898
06-2900 4385

info@soficatering.nl
www.soficatering.nl